Skip to content

Passend Financieren

Ondernemen is kansen zien en risico nemen, maar liever niet met de financiering daarvan. De mkb-financiers en adviseurs die ondernemers helpen aan een passende, verantwoorde en transparante financiering vind je hier.

Naast de bank kunnen ondernemers voor financiering ook terecht bij de non-bancaire financier. Het aantal vormen van financiering en aanbod van deze mkb-financiers is groot en vaak onbekend. Je wilt zaken doen met een betrouwbare partij die jouw belang voorop stelt en die het keurmerk Erkend MKB Financier of keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB heeft.

Wat is non-bancair
financieren?

Financiering icons

Crowdfunding is één van de bekende vormen van financieren zonder de bank. Maar er zijn nog veel meer opties. In het kort noemen we een groot aantal financieringsvormen die niet, of niet allemaal, door een bank worden verstrekt. Deze financieringen worden aangeboden door non-bancaire financiers. Voordelen van een non-bancaire financiering kunnen onder andere de financieringsbereidheid zijn, de snelheid van financiering en het specialisme van de aanbieder.

Voor alle vormen, kenmerken en de aanbieders van non-bancaire financiering met het Keurmerk Erkende MKB Financier klik je hier.

Vind je passende
financiering

Cogs icon

Zoek je bedrijfsfinanciering? Vul dan de financieringswijzer in en kies aan de hand van acht korte vragen welke financiers de meest passende financiering bieden en leg direct contact. Stichting MKB Financiering heeft geen commercieel belang en jouw data wordt niet opgeslagen.

Advisor icon

Vind je adviseur

Is het moeilijk om een keuze te maken? Laat je dan adviseren door een Erkend Financieringsadviseur MKB voor een onafhankelijk en passend advies. Voor meer informatie klik je hier.

MKB Financiers met keurmerk

Keurmerk Erkend MKB Financier

MKB financiers die voldoen aan de eisen voor passend en verantwoord financieren aan ondernemers komen in aanmerking voor het Keurmerk Erkend MKB Financier. Zij krijgen dit keurmerk na hun aanmelding en een succesvolle audit van een onafhankelijk deskundige. Bij de audit wordt o.a. uitgegaan van de eisen die zijn vastgelegd in de Gedragscode Erkend MKB Financier. De onderstaande mkb financiers voldoen aan deze eisen en hebben het keurmerk. Voor meer over het keurmerk Erkend MKB Financier klik je hier. Klik op het logo voor de website van de financier.

Adviseurs met keurmerk

Erkende Financieringsadviseurs MKB voldoen aan de gedragscode en eisen met betrekking tot kennis en integriteit van het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB. In deze gedragscode zijn ook afspraken vastgelegd over transparantie van tarieven en provisies, vertrouwelijkheid en het dienstverleningsproces. De erkende adviseur zal haar functie professioneel en zorgvuldig uitvoeren gedurende alle fases van het financieringsproces: van oriëntatie, voorbereiding en analyse tot het aanvragen en begeleiden van het verstrekken van de financiering. Voor meer over de erkende adviseurs en het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB klik je hier.

Keurmerk Erkend MKB Financier Adviseurs met keurmerk