Skip to content

Contact

Heb je nog vragen over passend financieren, meer weten wat de Stichting MKB Financiering (SMF) doet, door wie wij worden gesteund en met wie wij samenwerken? Alle contactinformatie vind je op deze pagina.

Logo Stichting MKB Financiering

Over Stichting MKB financiering

Stichting MKB Financiering (SMF) is een onafhankelijke stichting die samen met financiers, overheid, ondernemers en andere organisaties samen werkt aan een betere en diversere financieringsmarkt voor het MKB. SMF doet dat door voorlichting te geven over non-bancair financieren, het onderhouden en uitgeven van het keurmerk Erkend MKB Financier en Erkend Financieringsadvies MKB, onderzoek te doen naar de non-bancaire financieringsmarkt, het houden van peilingen en onderlinge kennisuitwisseling door middel van workshops, seminars en congressen. Voor meer informatie over SMF klik je hier of stuur ons dan een bericht via info@stichtingmkbfinanciering.nl en we nemen contact met u op.

Samenwerking

Stichting MKB Financiering stimuleert continue de kennisontwikkeling van ondernemers, financiers en adviseurs op het gebied van non-bancaire financieringsvormen, zodat heel ondernemend Nederland hiervan kan profiteren. Wij doen dit in samenwerking met alle erkende financiers, de ondernemersnetwerken ONL, MKB Nederland, Kamer van Koophandel en diverse financiƫle instellingen zoals de AFM, de NVB en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Crowdfunding, Microfinanciering, Direct Lending, Factoring, Vastgoedfinanciering. Welke financier en financieringsvorm past bij jouw onderneming?